hero 1

Predă cursuri LIVE pe YooLearn

Acum poți să predai LIVE pe platforma educațională YooLearn și să-ți mărești câștigurile.

illustration

Transformă-ți
hobbiurile în cursuri!

Ești trainer și dorești o sursă nouă de venit? O platforma educațională este locul ideal pentru a preda online cursuri pentru dezvoltare personală sau despre teme recreative.

Ai cunoștințe despre arte, marketing online, business, design sau public speaking, dezvoltare personală, yoga? YooLearn este platforma care te lansează către un public larg și care nu îți impune restricții în alegerea domeniului pe care vrei să-l predai.

Studenți din toată țara intră LIVE să te cunoască și să învețe din cursurile predate de tine o nouă limbă străină, secretele unui nou instrument muzical sau tainele unei noi meserii.

illustration

Hai pe platforma de
cursuri YooLearn!

Folosește metode de lucru de ultimă generație. Toate cursurile au loc LIVE prin platforma YooLearn. Avem cele mai bune sisteme, optimizate astfel încât rezervarea unui curs și desfășurarea acestuia să fie cât mai facile. Trainerii pot intra online de pe orice dispozitiv conectat la internet: computer, tabletă sau telefon.

hero 2

Calitățile unui trainer
de succes.

Comunicarea cu orice tip de personalitate.
Bună pregătire a suportului de curs.
Răbdarea și empatia.
Capacitatea de a sintetiza informațiile.
prezență online impecabilă.
Un profil de prezentare bine dezvoltat.

illustration

Cum devin Trainer?

Vrei să predai cursuri online însă mai ai întrebări sau curiozități? Citește Ghidul despre procedura de înscriere pe platformă. Dacă nu găsești toate informațiile necesare pe platformă, te invităm să ne scrii la adresa de email [email protected] sau pe rețelele de social media. Un Admin te va contacta în cel mai scurt timp pentru a te ajuta cu mai multe informații.