hero 1

Nevoia ta pentru cursuri acum accesibilă de oriunde.

Aprofundează-ți cunoștințele pentru examene. Învață skill-uri noi. Dezvoltă-ți creativitatea și conectează-te cu pasiunile tale.

Meditații pentru materii școlare

Alege materia pentru care vrei să faci pregătire LIVE online. Te poți inspira din lista noastră de categorii: învățământ primar, gimnaziu, Capacitate, admitere liceu, liceu, Bacalaureat, admitere facultate sau chiar pregătire pentru olimpiade. Pentru fiecare dintre acestea poți selecta materia pentru care ai nevoie de ajutor.

illustration

De exemplu, poți alege “matematică de liceu”. Apoi, alege gradul de pregătire pe care îl ai la această materie. Motorul de căutare îți oferă rezultate relevante pentru ceea ce cauți. Vei obține o listă cu profesori rămânând ca tu să citești profilurile și să contactezi profesorul dorit.

Cursuri recreative

illustration

Cauți să-ți dezvolți o pasiune pentru care nu ai avut timp până acum sau vrei să-ți descoperi alte calități? Crezi că ai talent pentru desen și vrei să-ți cultivi această latură? Nimic nu este mai ușor. YooLearn îți pune la dispoziție profesori, traineri și mentori specializați în desen, grafică, design sau pictură.

Te pasionează arta, limbile străine sau gătitul? Sau poate îți dorești să aprofundezi cunoștințe despre cultură, arte plastice și make-up. Ți-ai dorit dintotdeauna să faci un curs de pian, vioară sau chitară? Creează profil și bucură-te de sfaturile celor mai buni oameni de pe nișa îndrăgită de tine.

Ți-ai dorit dintotdeauna să faci un curs de IT sau să înveți programare ? Creează profil și bucură-te de sfaturile celor mai buni oameni de pe nișa îndrăgită de tine.

hero 2

Cursuri pentru dezvoltare personală

Secțiunea dedicată dezvoltării personale cuprinde cursuri despre relaționare, organizare, încredere de sine, educație financiară, NLP, business și multe altele. Învață alături de profesori și traineri specializați secretele unei dezvoltări armonioase din interior spre exterior. Poți face sesiuni de o ora atât individual cât și în grup alături de alți cursanți.

Ai posibilitatea să adresezi întrebări și să îți exersezi calitățile în domeniul care îți trezește curiozitatea. Sesiunile live ating orice temă îți dorești să explorezi. Trebuie doar să folosești motorul de căutare pentru a-ți găsi profesorul preferat. Alătură-te unei comunități de oameni pasionați pentru cunoaștere.

YooLearn. O platformă educațională PREMIUM!

Ne-am asigurat că vei avea parte de cea mai bună experiență online. Atât cursanții, cât și profesorii au prilejul de a se folosi de cele mai moderne unelte de comunicare online LIVE.

Ești elev sau student? Folosește motorul de căutare și alege cel mai bun profesor. Vezi rating-ul acordat profesorilor de către alți cursanți, descoperă descrierea acestuia și informează-te despre prețurile sesiunilor de pregătire.

Ești profesor sau trainer? Completează un profil cât mai amănunțit și fă-ți o prezentare care să pună în evidență punctele tale forte. Folosește sesiunea de cunoaștere a cursantului înainte de a începe meditațiile online. Verifică-ți activitatea pe platformă în secțiunea de dashboard a profilul tău.

illustration

Vrei să-ți dezvolți cunoștințele?
YooLearn este soluția pentru tine.

illustration

YooLearn îți aduce, doar la un click distanță, experți din domenii diverse, pentru ca tu să poți experimenta abilități noi și fascinante. Alegi din cele trei mari categorii: cursuri recreaționale, materii școlare și cursuri pentru dezvoltare personală.

Nu găsești cursul sau materia de care ai nevoie? Trimite-ne un mesaj pe adresa de email [email protected] și noi vom ține cont de nevoile tale. În momentul în care avem noi categorii de cursuri sau materii școlare pe platformă, îți trimitem o notificare prin email.