hero 2

Personalizează experiența de învățare după placul tău.

Noi cei de la YooLearn ne dorim să oferim tuturor acces la un învățământ de calitate, folosind metode și tehnici adaptate noilor tendințe.

Cum a început totul?

image 1

Proiectul YooLearn reprezintă soluția noastră la problemele cu care ne-am confruntat în primul rând în calitate de părinți. Ideea a plecat de la necesitățile noastre în ceea ce privește educația propriilor copii. După ce am luat decizia de a acționa în acest sens, echipa noastră a crescut și am încercat, luând în considerare opiniile fiecăreia, să găsim soluții pentru fiecare dintre părțile implicate în procesul de învățare. Rând pe rând, profesori, copii, tineri studenți, traineri, și-au adus contribuția, cizelând proiectul nostru, făcând din YooLearn o platformă modernă și populară.

Dificultăți pot apărea câteodată în sistemul de învățământ, acestea au legătură cu imposibilitatea adaptării unui stil personalizat de predare pentru fiecare elev în parte în timpul orelor de școală, iar sistemul nu își atinge întotdeauna obiectivele. Din experiența noastră și a partenerilor noștrii am știut însă că există oriunde profesori talentați, capabili să stârnească interesul cursanților pentru materia predată, diminuând astfel efectul acestor dificultăți.

Totodată, am resimțit efectele pandemiei asupra procesului și a tiparelor de învățare, am experimentat problema parcurgerii distanțelor lungi pentru a ajunge la profesorul de meditații dorit, cu ore pierdute în trafic în orașele mari sau chiar fiind nevoiți să ne deplasăm dintr-un oraș în altul, în unele cazuri. Programul deja încărcat, al nostru și al copiilor noștri, ne-a condus către ideea de a creea platforma YooLearn.

Am încercat să facem procesul de învățare cu ajutorul meditațiilor pentru copiii noștri cât mai transparent, din punct de vedere al:

Plăților efectuate, asupra cărora dorim să avem control și siguranță.

Programului bine stabilit.

A prezenței garantate a copilului la lecțiile LIVE on-line pe platforma YooLearn.

image 2

În același timp am dorit să răspundem dorințelor de dezvoltare și de recreere ale adulților și am introdus secțiunile de dezvoltare personală și de învățământ recreațional. Nu este niciodată prea târziu să înveți să vorbeșți în public sau să înveți să cânți la pian. În mod garantat, cea mai bună investiție pe care o putem face, este investiția în educația noastră.

Am realizat încă de la început că ideea YooLearn va putea oferi șansă oricărui bun profesionist să poată preda în domeniul pe care îl stăpânește, fără discriminare, fără constrângeri geografice, bazându-se pe talentul și priceperea sa și, în același timp, pe promovarea și expunerea pe care platforma YooLearn pot să i le ofere.

Chiar dacă ești un student talentat din anul IV de la facultatea de Matematică sau un profesor cu experiență îndelungată, pe platforma YooLearn vei găsi un elev alături de care vei reuși să faci o echipă perfectă în complexul proces prin care îl vei învăța lucrurile de care are nevoie și de la care vei învăța și tu, în același timp, câștigând experiența și satisfacția pe care ți le oferă această nobilă meserie.

Alătură-te unei comunități de oameni cu speranță în viitorul copiilor noștri! Câștigă bani în timp ce faci ceea ce îți place! Platforma YooLearn îți oferă șansa unor câștiguri substanțiale, perfect transparente, la un preț și într-un interval de timp stabilit de tine.

Scopul nostru este să oferim elevilor o soluție la îndemână, adaptată noilor provocări, prin care pot învăța din confortul propriei case.

image 2

Nu există un program rigid. Nu există presiune. Profesorii au șansa de a fi aleși de elevi/părinți de oriunde din țară. În felul acesta un profesor bun se poate bucura de apreciere pe plan național.

Vrei să predai sau cauți un profesor bun?

illustation 1

De oricare parte a ecranului te-ai afla, trebuie să știi că în YooLearn găsești soluția optimă. Alătură-te unei comunități, în continuă creștere, de oameni pasionați de dezvoltare și autoperfecționare.

Cariere

illustation 1

Echipa care formează YooLearn este în continuă dezvoltare. Dacă ai cunoștințe puternice pe o nișă care crezi că ar aduce valoare brandului tău și ar ajuta educația din Romania, contactează YooLearn și poate vom deveni colegi sau colaboratori.