hero 1

Predă sau participă la cursuri recreative.

Intră pe YooLearn și bucură-te de cele mai diverse cursuri recreative.

illustration

Cursuri recreative: beneficii multiple la prețuri accesibile.

Printre beneficiile unui curs online LIVE pe platforma YooLearn amintim: te relaxezi, capeți inspirație, îți sporești creativitatea, identifici noi abilități și îți faci noi prieteni.

De asemenea, practicând astfel de lecții online vei observa că există beneficii pentru sănătatea fizică, emoțională și mentală. O nouă specializare într-un domeniu la care doar visai te scoate din zona de monotonie și aduce curiozitate și entuziasm în viața ta. Emoțional ne simțim mult mai bine când suntem pasionați de ceea ce facem.

hero 1

Cursurile recreative pentru sănătatea fizică

Te punem în mișcare. Cursurile recreative online precum yoga, dans sau pilates te ajută să îți miști corpul și să îti antrenezi mușchii. Câștigi astfel o postură optimă și începi să respiri corect. Fiind cursuri LIVE beneficiezi de feedback de la profesor în timp real și ai parte de o experiență personalizată.

Indiferent de vârstă poți descoperi plăcere jucându-te, explorând și construind.

illustration

Iată câteva exemple de cursuri recreative: pictură, desen, yoga, pilates, dans, ikebana, design interior, make-up, curs de gătit, chitară și multe altele.

Expresia “Plictiseala este păcatul de moarte al predării.” (J. Fr. Herbart) este definitorie pentru o bună experiență de predare-învățare. Cursurile recreative aduc informații noi într-o formă neașteptată. Înveți să te relaxezi jucându-te.

Învață online cum să capeți noi abilități, zâmbind și construind. Profesorii care predau cursuri recreative înțeleg importanța modului de predare. Atunci când predai sub formă de joacă, stârnești interesul elevului și crești șansele ca acesta să rețină informațiile mai ușor.

Cauți o platformă care să-ți pună la dispoziție cursuri recreative?

A învăța este un drept fundamental al copiilor. Ajută-ți copilul să descopere lumea jucându-se. Activitățile recreative și timpul liber petrecut cu plăcere au o pondere importantă în dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. De asemenea, cursurile recreative sunt o sursă bună de relaxare și destindere pentru adulți.

illustration