Începutul drumului: clasa pregatitoare

22-05-2023 Materii scolare
Începutul drumului: clasa pregatitoare

Educația este cel mai important element pentru formarea unui om. Trecerea de la grădiniță la clasa pregătitoarea este o perioadă dificilă pentru orice copil. Se face trecerea de la joacă, la activități școlare în care copilul trebuie să învețe să devină conștiincios și responsabil.

Platforma YooLearn sprijină părinții care doresc să fie alături de copiii lor în momente importante de tranziție. YooLearn vă pune în legătură cu profesori cu experiență în toate etapele dezvoltării unui elev: clasa pregatitoare, meditații pentru aproape toate materiile școlare, cursuri recreative și de dezvoltare personală. Copilul învață online și se formează alături de cei mai buni profesori din țară. 

 

Clasa pregatitoare: învață prin jocuri și activități interactive



Fișele de lucru conțin exerciții diverse, însoțite de imagini cât mai atractive. Imaginile îl ajută pe copil să se focuseze mai mult pe cerințele exercițiilor și să nu se plictisească. La matematică, el va face exerciții simple precum ordonarea numerelor crescător și descrescător, sortarea mulțimilor, calcule simple și multe altele.

Pentru limba română activitățile sunt mai complexe. Copilul va realiza liniuțe, bastonașe, cerculețe. Aceste lucruri îl vor ajuta să deprindă abilități folositoare pentru momentul când va învăța să scrie. Totodată, el va învăța încă de acum să recunoască literele de tipar. Prin intermediul acestor unelte folosite la clasa pregătitoare, copilul va învăța de plăcere și va descoperi lumea din jurul său. 

 

Ce materiale sunt utile la clasa pregatitoare ?



Așa cum am menționat, platforma YooLearn este o variantă de educație modernă care sprijină atât copiii de toate vârstele, cât și părinții. Pe platformă puteți găsi profesori cu experiență care pot recomanda materiale cu exerciții și cursuri de toate tipurile prin care fiecare copil va reuși să evolueze. Noi punem preț pe performanță. 

Așadar, dacă ești părinte și dorești să investești în viitorul copilului tău, alege YooLearn. Vei găsi materiale diverse și cursuri în vederea dezvoltării sale armonioase. Copilul învață online pe platformă și deprinde noi aptitudini. De asemenea, va putea să ia lecții suplimentare la materiile școlare la care nu se descurcă.

Poți alege aceste cursuri dacă:

1.    vrei ca fiica sau fiul tău să aibă performanțe mai bune

2.    vrei să îi stârnești curiozitatea copilului

3.    iți dorești să se dezvolte armonios

4.    vrei să îi stimulezi inteligența

 

Învață online alături de copilul tău pentru clasa pregatitoare



Atât fișele, culegerile, manualele, jocurile de imaginație, cât și cursurile, sunt concepute pentru a susține reușita școlară. 

Copilul învață online:

·      culorile pe care le va recunoaște în natură

·      formele geometrice pe care le va recunoaște pe stradă 

·      cifrele care vor fi baza educației sale financiare

·      literele care îl vor ajuta să citească povestea preferată

Cursurile recreative sunt sesiuni prin care copilul va deveni motivat să învețe și va deprinde aptitudini artistice. Totodată, va căpăta o stare de bine în timpul activităților și va lega prietenii. Va deveni responsabil și va învăța să ducă până la capăt o sarcină. Inclusiv relația dintre copil și părinte se va îmbunătăți.

Cursurile de dezvoltare personală îl ajută pe copil să se autocunoască și să lucreze în echipă cu alți copii de aceeași vârstă. De asemenea, va căpăta încredere din ce în ce mai mult în el. Acest lucru îl va ajuta să iasă în evidență și să obțină note mari la școală. Câteva exemple de cursuri recreative și de dezvoltare personală sunt pictura, desenul, învățarea unui instrument, dansul și yoga.

 
Învață de la experți : Meditații online la materiile școlare sau la clasa pregatitoare


          Copiii și tinerii pot lua lecții suplimentare la anumite materii școlare pe care vor să le aprofundeze. Aceștia pot face meditații oricând au nevoie de un mic ajutor. Cursurile vor fi personalizate în funcție de nevoile fiecărui cursant. Profesorii de pe platformă oferă ajutor pentru obținerea unei note bune la un examen sau o lucrare, chiar și pentru rezolvarea temelor pentru acasă.

Dacă cel mic întâmpină greutăți la una dintre materii, puteți să îl înscrieți la meditații. Pentru fiecare categorie de cursuri există profesori cu experiență. Tastați în motorul de căutare materia pentru care doriți să primiți ajutor de la un profesor și va apărea o listă lungă cu profesori din care puteți alege. 

Citește descrierea fiecărui profesor și fă alegerea potrivită pentru copilul tău. Cursurile se vor desfășura online prin transmitere live. Asta înseamnă că profesorul va oferi explicații și un feedback constant. În plus, îi va oferi copilului tău atenția de care are nevoie. În final, lasă o recenzie profesorului cu care a interacționat copilul tău pentru a ajuta și alți părinți sa găsească un cadru didactic bun. 

 Clasa pregătitoare reprezintă o etapă captivantă și plină de oportunități pentru copilul tău. Este momentul în care se pun bazele unei educații solide și se cultivă pasiunea pentru învățare. Asigură-te că oferi copilului tău sprijin și înscrie-l pe YooLearn.