Termeni și condiții pentru profesori

Prezentul document stabilește Termenii și Condițiile de utilizare a website-ului nostru, www.yoolearn.ro (“Website-ul” sau ”Platforma”), pentru persoanele fizice autorizate/persoanele juridice care își deschid cont online de utilizatori pe Platforma, în calitate de profesori/traineri/meditatori.

Continuarea accesării Website-ului (inclusiv crearea, utilizarea și menținerea unui cont) reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la Termenii și Condițiile de mai jos. În măsura în care nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

1. Introducere

Sip Home Study SRL, persoană juridică română cu sediul social în Bucuresti, str. Zarii nr.9, et.3, Sector 5, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/6400/2021, CUI 44072734, denumită în continuare “Operatorul”, este proprietarul Website-ului și facilitează accesul și posibilitatea persoanelor interesate, pe de o parte, de a se înscrie și participa la cursuri de pregătire în diverse domenii de interes, și pe de altă parte, de a organiza și preda astfel de cursuri de pregătire.

Astfel, prin intermediul Website-ului, Operatorul pune la dispoziție o platformă de cursuri live online prin intermediul căreia orice persoană interesată, dacă îndeplinește condițiile de mai jos, poate să își creeze un cont de cursant ori de profesor/trainer pe Platformă și să participe și/sau să organizeze și să predea cursuri pe Platformă.
Platforma oferă mijloacele tehnice necesare desfasurarii activitatii descrise mai sus. Operatorul are astfel, exclusiv, rolul de a intermedia din punct de vedere tehnic relația dintre Cursanti și Profesori/Traineri pentru desfășurarea cursurilor pe Platformă, neavând atribuții în verificarea, pregătirea, stabilirea, garantarea valorii educaționale, controlul comportamentului si/sau al limbajului utilizat, ș.a.m.d. a cursurilor, profesorilor/trainerilor sau cursantilor.
Prezenții Termeni și Condiții se adresează tuturor utilizatorilor care accesează Website-ul și își creează cont de profesor/trainer/meditator pe Platformă (“Utilizatorul” sau “Meditatorul”).
Utilizatorul poate accesa la orice moment Termenii și Condițiile, din linkul din subsolul paginii principale a Website-ului.

2. Crearea unui cont

Orice persoană interesată, având vârstă peste 18 ani, încadrată într-o formă juridică (PFA/SRL etc.) își poate crea pe Website un cont de Meditator, pentru a organiza și preda cursuri prin intermediul acestuia.

Pentru utilizarea contului de Meditator este nevoie de: o viteză de transfer a datelor optimă și stabilă a conexiunii la Internet; un dispozitiv funcțional cu acces la Internet (laptop, desktop computer, tabletă sau telefon).

De asemenea, recomandăm fie utilizarea Google Chrome sau Microsoft Edge ca browsere pentru accesarea Platformei.

Persoana care urmează să creeze cont de Meditator pe Platformă declară pe propria răspundere că este fie reprezentatul legal al societății ale cărei date urmează să fie introduse pe platformă, fie este împuternicită, în condițiile legii, de către aceasta, să creeze acest cont și să-și dea acordul de acceptare și respectare a prezentului document (Termeni și Condiții Meditator).

Pentru aceasta, persoană interesată trebuie să acceseze pagină de înregistrare de pe Platformă pentru Meditatori, să introducă numele, prenumele, adresa să de e-mail, numărul său de telefon și o parolă. Utilizatorul este direct răspunzător de toate informațiile introduse pentru înregistrarea pe Platformă și declară că acestea sunt conforme cu realitatea. Crearea contului de Meditator se face în mod gratuit, fără costuri.

După parcurgerea pașilor de înregistrare, datele introduse vor fi verificate/validate de către operator, în vederea activării contului. Profilul Meditatorului nu va fi public iar acesta nu va putea organiza sesiuni de curs până când Operatorul nu validează datele introduse de Meditator o dată cu înregistrarea pe platorma.

Operațiunea de verificare /validare a datelor de către Operator va fi realizată în cel mai scurt timp posibil, de obicei cel mult 1 zi lucrătoare, astfel încât contul Meditatorului va fi activat într-o manieră promptă.

În măsura în care se constată că meditatorul și-a creat cont pe Website fără a se conforma regulilor de mai sus, Operatorul își rezervă dreptul de a bloca contul acestuia și a de a nu-i mai permite accesul la Platformă.

Este strict interzisă divulgarea datelor de acces la cont oricăror terțe părți, utilizarea contului efectuându-se în mod exclusiv de către titularul contului și doar pentru scopurile pentru care a fost creat.

Titularul contului trebuie să informeze Operatorul imediat ce ia la cunoștință despre folosirea contului său pe nedrept, în mod fraudulos etc.

Pentru mai multe informații legate de procedură de înscriere pe Platformă, meditatorul poate consultă ghidul care se găsește pe Platformă și care conține informații și detalii despre procedura de înscriere pe Platformă, iar în cazul în care sunt necesare informații suplimentare, Operatorul poate fi contactat prin intermediul formularului de contact disponibil pe Website sau trimițând un email către adresa de email [email protected].

De asemenea, Utilizatorul trebuie să se asigure că deține mijloacele tehnice necesare pentru desfășurarea sesiunii de curs pe tot parcursul acesteia, fără a există orice fel de întreruperi, de natură tehnică sau de orice altă natură, Operatorul nefiind răspunzător pentru problemele de natura tehnică ce nu au legătură cu funcționarea Platformei și/sau nu se află sub controlul său.

3. Gestionarea contului de Meditator

Meditatorii care și-au creat cont pe Website, pot organiza și sustine cursuri pentru diverse materii sau în diverse domenii, pentru cursantii interesați.

- Accesarea secțiunii Disponibilitate - unde Meditatorul are posibilitatea să își aleagă o zi și un interval orar în calendar, în care să programeze o sesiune, pentru care poate stabili o serie de detalii precum denumirea sesiunii, materia și scopul acesteia, numărul maxim de participanți, tipul sesiunii și durată.

Platforma YooLearn folosește fusul orar al României, adică GMT + 2 ore sau UTC + 2 ore. Recomandăm utilizatorilor care folosesc Platforma în afara granițelor României să țina cont de acest aspect atunci când programează sesiunile de curs.

O sesiune poate fi programată în următoarele condiții:

 • Orice sesiune poate fi programată doar pentru viitor, platformă nu permite programarea sesiunilor pentru trecut sau pentru ziua curentă.
 • Durată maximă a unei sesiuni nu poate depăși 8 ore.
 • Sesiunile se pot programa doar între orele 6:00 și 21:30, în orice zi a săptămânii, oră maximă de finalizare a unei sesiuni este ora 22:00.

Sesiunilor nou create li se poate apoi atribui fie o cerere de participare primită, fie cursanți sau grupuri de cursanți dintre cei care au participat în trecut la sesiunile Meditatorului, respectând următoarele condiții:

 • Se pot atribui cursanți cu maxim 90 de minute înainte de oră de start a unei sesiuni;
 • Cursanții pot fi atribuiți unei sesiuni dacă în acel interval orar nu au alte programări în platformă;
 • Numărul maxim de participanți, așa cum a fost stabilit de către profesor, trebuie să fie mai mic sau egal cu numărul cursanților pe care acesta dorește să-i aloce.
 • Un cursant care e deja participant la o sesiune nu poate fi alocat încă o dată aceleiași sesiuni.

- Accesarea secțiunii Cereri de participare, în care va regăsi o listă a solicitărilor cursanților de a participa la cursurile sale, iar de aici va putea, selectând una dintre solicitări, să o atribuie unei sesiuni noi sau existente, parcurgând pașii descriși la punctul anterior. Cererile de participare nerezolvate se vor anula automat în 7 zile.

Meditatorul poate crea, in functie de nevoile sale, diferite tipuri de sesiuni:

 • Sesiune cu cerere de participare, în care alocarea cursanților se face doar de către profesor, dintre cursanții care au participat la oricare dintre sesiunile sale din trecut și dintre cei care au trimis acestuia o cerere de participare.
 • Sesiune cu înscriere directă, unde participarea cursanților se poate face fie prin înscrierea directă a acestora la sesiunea respectivă, fie prin alocarea acestora de către profesor.
 • Sesiunine gratuită, care se recomandă a fi folosită pentru o primă evaluare a unui cursant care dorește să participe la cursurile Meditatorului. Meditatorul are la dispoziție 15 sesiuni gratuite în fiecare lună (inlcuzand sesiunile gratuite pe care le anulează), indiferent de numărul de competențe asociate contului acestuia. Acestea au durată maximă de 30 de minute.

Din perspectiva Cursantului, atât înscrierea/programarea cât și plată pentru orice tip de sesiune este posibilă cel mai târziu cu 60 de minute înainte de oră programată de începere.

În cazul în care Cursantul nu finalizează efectuarea plății cel târziu cu 60 de minute înainte de oră programată de începere a sesiunii, acesta nu poate participa la sesiune.
Pentru a putea porni o sesiune programată, Meditatorul trebuie să apese pe butonul "Pornește sesiunea" din secțiunea Sesiuni, buton care va fi disponibil cu 5 minute înainte și 15 minute după oră programată de începere a acesteia. Dacă butonul "Pornește sesiunea" nu devine disponibil, recomandăm apăsarea butonului "Refresh" ("Reîncărca pagină"), din meniul browser-ului.
Dacă sesiunea nu este pornită cu 5 minute înainte sau cu până la 15 minute după oră programată de începere, butonul "Pornește sesiunea" devine indisponibil și sesiunea nu va mai poate fi pornită.

Recomandăm Utilizatorului că înainte de începerea sesiunii să folosească funcția "Test audio/video" prin intermediul căreia se poate stabili dacă sunt întrunite condițiile optime de desfășurare a unei sesiuni.

După apăsarea butonului Pornește sesiunea, atât Profesorul cât și cursanții vor fi redirecționați către Clasa virtuală, în care se va desfășura sesiunea propriu-zisă.
În cadrul acestei Clase virtuale, participanții la sesiune pot utiliza diverse instrumente precum Video conferință, Tablă virtuală, Partajare ecran, Trimiterea de mesaje, etc, astfel încât sesiunea de curs să se desfășoare în condiții optime.
Clasa virtuală se va închide fie automat la sfârșitul programat al sesiunii, fie atunci când este închisă de către Profesor.
După terminarea sesiunii, cursanții au posibilitatea să acorde un rating profesorului/trainer-ului, precum și să-i trimită un mesaj cu opiniile personale referitoare la desfășurarea cursului.

Rating-ul, vizibil pe profilul public al profesorului, se acorda de către cursanți în mod anonim (și apare sub forma unor steluțe, de la minim 1 la maxim 5. Acesta va fi calculat și afișat sub formă mediei artimetice a tuturor rating-urilor acordate.
În schimb, mesajul cu opiniile personale referitoare la desfășurarea cursului nu este public, îl poate citi doar profesorul căruia îi este adresat, este nominal și Meditatorul poate vedea detaliile expeditorului.
Pentru a consultă evidența recenziilor acordate, Meditatorul poate accesa secțiunea Review-uri, din Dashboard.

Utilizatorul este de acord să primească, atât în cadrul Platformei cât și pe email, notificări de la Platformă, cum ar fi, dar fără a se limita la: notificări referitoare la ora de începere a unei sesiuni, notificări referitoare la necesitatea efectuării plății de către un cursant, primirea unei cereri de participare, etc.
Lista sesiunilor create poate fi vizualizată în secțiunea Sesiuni, unde sunt disponibile toate detaliile necesare.

În secțiunea Participanți și Grupuri, Utilizatorul poate vedea și gestiona partipantii la sesiunile sale, având posibilitatea de a-și crea notițe personale pentru fiecare dintre aceștia, precum și de a-i organiza în grupuri, în conformitate cu nevoile fiecăruia.
În cazul în care sunt necesare orice modificări privitoare la datele de înregistrare ale Meditatorului, datele personale, competențele și scopurile aferente, precum și prețurile practicate, meditatorul poate accesa secțiunea Profil, efectuând modificările dorite și salvând datele actualizate.

Tot în secțiunea Profil, Meditatorul are acces la informațiile financiare legate de activitatea pe Platformă, informații organizate în:

 • Facturi sesiuni - unde sunt listate facturile emis automat, către fiecare cursant, de către platformă pentru și în numele societății asociate Meditatorului
 • Facturi comision - unde sunt listate facturile de comision, emise de către Operator Meditatorului la sfârșitul fiecărui ciclu de facturare (luni - duminică)
 • Balance - unde poate vizualiza fișa de client.

4. Codul de conduită al Meditatorilor

Meditatorii trebuie să folosească contul deschis pe Website în conformitate cu legile în vigoare și cu Termenii și Condițiile prezentate în cuprinsul prezentului document.

Meditatorii sunt obligați să poarte o ținută vestimentară decentă și să aibă o conduită respectuoasă față de studenți. Sunt interzise jignirile, amenințările și orice alte comportamente similare, care vor fi sancționate corespunzător de către Operator. De asemenea, Meditatorul își asumă obligația de a alege un loc potrivit pentru desfășurarea unei sesiuni de curs.

Meditatorii iși asumă responsabilitatea de a fi respectuoși și de a arăta respect tuturor participanților la sesiunile susținute pe YooLearn, indiferent de etnie, vârstă, sex, religie etc.

Este interzisă cererea sau transmiterea de informații personale, precum datele bancare, detalii de pe cardul bancar, etc.

Sunt interzise limbajul obscen sub orice formă, discriminarea, comunicarea și comentariile cu tentă ilegală (xenofobie, rasism, materiale erotice, pornografice, droguri, arme, subiecte sensibile precum politica sau religia, etc.).

Este interzisă reclama mascată sau directă. Este interzisă promovarea de produse, servicii și materiale fără acordul scris al reprezentanților platformei YooLearn.

Este interzisă transmiterea către cursant a materialelor care încalcă dreptul de autor.

Este interzisă publicarea link-urilor și a datelor de contact (telefon, email, nume de profil de social media sau adresa) pe profilul public al Meditatorului. De asemenea este interzisă transmiterea prin intermediul secțiunilor de mesagerie sau chat din Platformă, a link-urilor virusate sau a link-urilor care duc spre website-uri care au conținut ilegal sau nepermis minorilor.

Este interzisă promovarea altor canale, platforme sau website-uri care promovează servicii și produse similare cu cele ale platformei YooLearn.

Nu este permisă transmiterea/schimbul de date de contact precum telefon, email, nume de profil de social media sau adresă intre Meditator si/sau Cursanți.

Nu este permis ca profesorii să încaseze bani de la cursant în afara platformei pentru serviciile oferite pe YooLearn. De asemenea, este interzisă desfașurarea în afara platformei a unor sesiuni de curs fizice sau online cu un elev întâlnit în platforma YooLearn.

Prețul afișat în secțiunea de profil trebuie să fie unul clar și stabil. Nu este permisă afișarea unui preț mai mic doar pentru atragerea cursanților și apoi mărirea prețului în ultimul moment.

De asemenea, este interzisă folosirea Platformei pentru orice alte scopuri în afara acelora de a susține sesiuni de curs live online de pregătire, în limitele materiilor/ competențelor /scopurilor declarate pe Platformă.

Prin organizarea și predarea cursurilor pe Platformă, Meditatorul declară că are toate atestările, diplomele, competențele etc, după caz, necesare pentru predarea cursurilor respective și își asumă toată responsabilitatea în legătură cu acuratețea informațiilor predate cursanților. Meditatorul trebuie să organizeze și să predea cursuri care să nu afecteze drepturile de proprietate intelectuală ale unor terțe persoane și care să respecte, în general, legea aplicabilă și bunele moravuri.

Este interzisă înregistrarea audio și/sau video a cursului de către Meditator. În cazul în care Meditatorul nu se conformează, Operatorul își rezervă dreptul de a bloca accesul Meditatorului la Platformă și de a nu plati orice sumă de bani datorata Meditatorului aferentă acelui curs. În măsura în care Meditatorul înregistrează audio și/sau video cursul, acesta devine operator de date personale, în sensul legislației din domeniul prelucrării datelor personale, fiind unic răspunzător pentru accesul, transmiterea, stocarea, divulgarea șamd a înregistrării respective.

De asemenea, este interzisă folosirea Platformei pentru orice alte scopuri în afara acelora de a susține sesiuni de curs live online de pregătire, în limitele materiilor/ competențelor /scopurilor declarate pe Platformă.

În măsura în care Operatorul constată că meditatorul predă cursuri fara a respecta cele mai sus menționate, Operatorul își rezervă dreptul de a bloca contul acestuia și de a nu-i permite accesarea Platformei pe viitor, precum și de a lua orice alte măsuri pe care le consideră necesare pentru acoperirea prejudiciilor si soluționarea situației constatate.

5. Prelucrarea datelor personale

Pentru mai multe detalii referitoare la activitățile de prelucrare a datelor personale de către Operator, atunci când se deschid conturi pe Platformă, se organizează și se participă la cursuri, se poate consulta Politica de prelucrare a datelor personale disponibilă pe Website.

6. Încasarea plăților de către Meditator / Operator

Meditatorul are libertatea de a stabili tariful pentru cursurile desfășurate, în condiții de egalitate și nediscriminare pentru participanții la acestea, în funcție de vointa proprie, nivelul de experiență și gradul de dificultate al cursului respectiv.

Aceste prețuri, sunt afișate în mod transparent pe pagina de profil a fiecărui Meditator. Pentru a putea participa la o sesiune de curs, Cursantul programat trebuie să achite în prealabil contravaloarea acesteia. Contravaloarea unei sesiuni este exprimată atât în Credite, cât și în lei.

În urma alocării cursantului la o sesiune de curs, fie de către profesor/trainer, fie în urma înscrierii directe, acesta va fi notificat cu privire la necesitatea achitării contravalorii cursului din Creditele sale disponibile. Într-o sesiune de curs, tarifarea se face pentru intervale de 30 de minute, după ce profesorul a pornit sesiunea, în funcție de timpul petrecut în aceasta, astfel:

 • Dacă sesiunea este pornită și Cursantul nu se prezintă în primele 15 minute de la ora de pornirii sesiunii, profesorul are dreptul să închidă sesiunea, iar din cauza faptului că nu a anulat în prealabil participarea la sesiune, Cursantului i se va factură contravaloarea a 30 de minute. Aceeași tarifare se va aplică și în cazul în care Cursantul petrece în sesiune un timp mai mic de 15 minute;
 • Dacă profesorul pornește sesiunea, dar timpul petrecut de profesor în sesiune este mai mic de 15 minute, Cursantului i se vor returna Creditele plătite, acestea putând fi utilizate pentru sesiuni viitoare;
 • În toate celelalte cazuri, tarifarea se va face pentru intervale de 30 de minute petrecute în sesiune, calculate prin rotunjirea în plus sau în minus, după caz, a timpului total petrecut în sesiune. De exemplu: dacă timpul petrecut în sesiune este de 1ora și 45 de minute, vor fi tarifate 4 (patru) intervale de 30 de minute, respectiv 2 ore, iar dacă timpul petrecut în sesiune este de 1 oră și 44 de minute, vor fi tarifate 3 (trei) intervale de 30 de minute, respectiv 1,5 ore.

În cel mai scurt timp după finalizarea sesiunii, Cursantului i se va emite în mod automat, de către Platformă, o factură fiscală de la și în numele societății comerciale înregistrată de profesorul care a susținut sesiunea. Aceasta va conține contravaloarea în lei a creditelor consumate în sesiunea respectivă.

Meditatorul este de acord și consimte în mod expres că emiterea facturilor către cursanți, să se facă în mod automat de către Operator, pentru și în numele societății ale cărei date acesta le-a înregistrat pe Platformă.

De asemenea, Utilizatorul este obligat să anunțe Operatorul, prin email (la adresa [email protected]), de îndată ce atributul fiscal al persoanei juridice asociate contului său de Meditator se modifica din "neplătitor de TVA" în "plătitor de TVA" (sau invers). În caz contrar, întreaga responsabilitate fiscală și legală revine persoanei juridice asociate contului de Meditator în cauză, Operatorul declinându-și orice responsabilitate pentru eventualele prejudicii cauzate. Recomandăm acestor Utilizatori verificarea și eventual ajustarea prețurilor practicate pe Platformă, în consecință.
Operatorul va plăti în contul furnizat de către Meditator la înregistrarea pe Platformă, în cel mai scurt timp de la închiderea ciclului de facturare, prin transfer bancar, contravaloarea tuturor sumelor facturate Cursanților de către Meditator în decursul săptămânii anterioare (de luni până duminică), mai puțin contravaloarea Comisionului perceput de către Operator pentru utilizarea Platformei, în decursul perioadei anterior menționate.

De asemenea, în fiecare zi de luni, Operatorul va emite către Meditator, o factură fiscală, având ca obiect Comisionul de utilizare menționat mai sus.
Comisionul de utilizare perceput de către Operator reprezintă un procent din totalul sumelor facturate de către Meditator în cursul unui Ciclu de Facturare (de luni până duminică), în funcție de numărul de ore facturate tuturor Cursanților în cursul unui Ciclu de Facturare.

Astfel, pragurile Comisionului de utlizare sunt următoarele:

 • Dacă suma tuturor orelor facturate de către Meditator în decursul unui Ciclu de facturare este mai mică decât 20, atunci Procentul Comisionului de utilizare este de 16%;
 • Dacă suma tuturor orelor facturate de către Meditator în decursul unui Ciclu de facturare este mai mare sau egală cu 20 și mai mică decât 30, atunci Procentul Comisionului de utilizare este de 12%;
 • Dacă suma tuturor orelor facturate de către Meditator în decursul unui Ciclu de facturare este mai mare sau egală cu 30, atunci Procentul Comisionului de utilizare este de 10%.

Operatorul își rezervă dreptul de a modifica atât valorile cât și pragurile Comisionului de utilizare a platformei, cu notificarea în prealabil, prin email, a Utilizatorului. Meditatorul poate verifică situația facturilor, a plăților și a sumelor de încasat în Platformă.

7. Mecanismul de anulare a sesiunilor de curs programate

Meditatorul poate anula, în funcție de voință proprie, participarea oricărui cursant înscris la una din sesiunile sale, în condițiile în care acel cursant nu a efectuat încă plată pentru sesiunea respectivă. Dacă plată este efectuată, Meditatorul nu mai poate anula participarea cursantului.

De asemenea, Meditatorul poate anula o sesiune de curs programată, cu maxim 120 de minute înainte de oră programată de începere a acesteia, iar dacă la această sesiune există participanți care au plătit, acestora li se vor returna integral creditele plătite, în urmă anulării sesiunii.

Dacă Meditatorul anulează mai mult de 1 sesiune în cursul unui Ciclu de Facturare, datorită faptului că programarea sesiunilor și apoi anularea acestora în mod repetat poate aduce atât prejudicii de imagine Operatorului cât și eventuale inconveniente precum și pierderea încrederii cursanților, Operatorul își rezervă dreptul de a penaliza Meditatorul prin plafonarea la nivelul de 16% sau chiar creșterea Comisionului de utilizare a Platformei până la un prag de 30%, pentru Ciclul de facturare în care s-au produs aceste anulari repetate ale sesiunilor programate, sau chiar blocarea contului Meditatorului sau încetarea colaborării cu acesta.
Prevederile și măsurile menționate anterior se vor aplică și în cazurile în care Meditatorul nu se prezintă sau e prezent mai puțin de 15 minute, în mod repetat, la o sesiune de curs programată de acesta.
Cursantul poate anula participarea la o sesiune de curs la care este programat, indiferent dacă aceasta este plătită sau nu, cu până la 60 de minute înainte de oră programată de începere a acesteia.
Dacă un cursant nu participă/nu se prezintă la o sesiune de curs fără a o anula, indiferent de motiv, acestuia i se va percepe contravaloarea a 30 de minute raportată la costul total al sesiunii, în situația în care Profesorul se prezintă la această sesiune și va rămâne activ cel puțin 15 minute.
Ulterior cursantul poate stabili cu profesorul programarea unei noi sesiuni.

În cazurile de mai sus, Operatorul își rezervă dreptul de a contacta atât meditatorul cât și cursantul pentru a investiga situația și a stabili măsurile care consideră că se impun.

8. Limitări de răspundere

Operatorul nu este răspunzător de conținutul cursurilor organizate și desfășurate de Meditatori și nu își asumă ori garantează în niciun fel valoarea academică, educațională sau de altă natura a acestora și nici nivelul de pregătire al Studenților.

Totodată, Operatorul nu își asumă verificarea și controlarea sesiunilor organizate și desfășurate de Meditatori, neputând fi ținut responsabil pentru informațiilor divulgate și împărtășite de către și între părți pe parcursul sesiunilor. În cazul oricăror sesizări aduse la cunoștința Operatorului, acesta va investiga situația sesizată și va luă toate măsurile care consideră că se impun.

Meditatorul înțelege că, în măsura în care acesta vă aduce prejudicii Operatorului și/sau Platformei și/sau Cursanților prin comportametul său neconform, va fi obligat la plata despăgubirilor necesare.
Din rațiuni de mentenanță și actualizare tehnică sau de alt fel a Website-ului, este posibil ca, din când în când, acesta să nu funcționeze sau să fie întrerupt temporar. Operatorul nu își asumă răspunderea pentru aceste întreruperi și nici pentru orice prejudicii, directe sau indirecte, produse de astfel de întreruperi. În măsura în care este posibil, Operatorul va informă în timp util Meditatorul cu privire la operațiunile de întreținere/mentenanță planificate și care ar genera întreruperi în funcționarea Platformei.

9. Legea aplicabilă. Actualizarea Termenilor și Condițiilor

Utilizarea Website-ului, înscrierea pe Platformă, organizarea și participarea la cursuri precum și acești Termeni și Condițiile se supun legii române.

În cazul oricărui litigiu, acesta va fi soluționat de instanțele competente material din București.
Termenii și Condițiile pot fi modificate oricând de către Operator, intrând în vigoare de la data afișării versiunii actualizate pe Website. In acest sens toti utilizatorii vor fi informati despre schimbarile survenite prin transmiterea unui email, urmand ca la momentul autentificarii sa isi exprime acordul cu privire la noua versiune a Termenilor si Conditiilor.

9. Legea aplicabilă. Actualizarea Termenilor și Condițiilor

Reclamații privitoare la utilizarea Website-ului de către Meditatori precum și orice alte sesizări pot fi transmise pe adresa de e-mail a Operatorului [email protected].

Despre modul în care a fost soluționată reclamația, reclamantul va fi anunțat pe calea aleasă de acesta, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului la adresa indicată de acesta.