hero 1

Predă online în 24 de ore de la completarea profilului.

Ești un profesor bine pregătit? Transformă-ți cunoștințele în sursă de venit!

illustration

Începe să predai materia pe care o stăpânești cel mai bine. Poți face sesiuni de curs online LIVE având cursanți de oriunde din țară.

Un ghid de conduită pe platforma educațională YooLearn a fost creat pentru ca profesorii / mentorii / trainerii să își poată desfășura activitatea în armonie cu așteptările elevilor, studenților și părinților.

Cum funcționează platforma din perspectiva unui profesor?

Profesorii se înscriu pe platformă completând toate datele solicitate in momentul crearii profilului. Pentru a deveni profesor pe YooLearn trebuie să deții un PFA / o firmă ca să poți încasa veniturile obținute din sesiunile de meditații. Chiar daca nu ai PFA/firma, YooLearn si Solo te ajuta sa infiintezi si sa administrezi online un PFA, scapandu-te de grija de a te deplasa la diverse institutii si de cea a cautarii unui contabil competent.

Iti explicam aici cat de simplu si comod este sa infiintezi un PFA si cat de repede te poti apuca de treaba, obtinand venituri suplimentare in mod transparent si legal.

De asemenea, aici ai raspunsuri la cateva intrebari referitoare la PFA.

Pentru o cat mai buna vizibilitate, iti sugeram sa iti completezi profilul cu:

  • O descriere completa si atragatoare.
  • Un curriculum vitae din care sa reiasa experienta ta profesionala.
  • Este foarte important sa asociezi competentei tale toate scopurile pentru care doresti sa predai pe yoo learn, in functie de expertiza pe care o ai.
image 1
illustration

În continuare, trebuie doar să accesezi calendarul, să completezi intervalul orar în care poți preda online, numărul maxim de participanți care pot fi prezenți la curs (până la 200 de cursanți) și să selectezi apoi tipul sesiunii, care poate fi:

  • Sesiune cu cerere de participare, în care alocarea cursanților se face doar de către profesor, dintre cursanții care au participat la oricare dintre sesiunile sale din trecut și dintre cei care au trimis acestuia o cerere de participare.
  • Sesiune cu înscriere directă, unde participarea cursanților se poate face fie prin înscrierea directă a acestora la sesiunea respectivă, fie prin alocarea acestora de către profesor.
  • Sesiunine gratuită, care se recomandă a fi folosită pentru o primă evaluare a unui cursant care dorește să participe la cursurile tale. Ai la dispoziție 15 astfel de sesiuni în fiecare lună.

Profesorul nu trebuie decât să aștepte să primească notificări prin email, dar și pe platforma YooLearn, de la cursanții interesați de o sesiune de meditații online. La ora programată, acesta intră online și își desfășoară sesiunea de curs împreună cu elevii care au platit.

În platformă există informații transparente cu privire la cat ai de încasat, facturile generate automat și data la care îți vor intra în cont banii astfel câștigați.

Cum funcționează platforma din perspectiva unui cursant?

Cursantul care dorește să găsească un profesor pentru a face meditații online intră pe YooLearn și are la dispozitie un motor de cautare care ii permite sa caute atat in functie de materia dorita, cat si de numele profesorului.

Pentru a putea utiliza platforma, un cursant trebuie sa treaca printr-un proces de inregistrare si autentificare.

În cazul minorilor, este necesar acordul unui părinte pentru a crea un profil pe YooLearn.

Dupa care, cursantii își pot alege un profesor din multimea de profiluri disponibile și fie adreseaza o cerere de participare profesorului preferat, fie se pot inscrie foarte simplu, din 2 click-uri, la sesiunile cu inscriere directa.

Pentru a fi sigur că alege profesorul potrivit, elevul/studentul are opțiunea de a trimite mesaj profesorului, prin care poate cerere lamuriri sau pune intrebari.

image 2

Vrei să predai online? Completează un
profil de succes.

illustration

Câmpuri din profil completate cu atenție precum experiență, școală, liceu, facultate sau preț fac mult mai atractiv un profil de profesor. Deși unele câmpuri sunt opționale, te sfătuim să acorzi câteva minute scrierii unei descrieri interesante despre experiența și activitatea ta ca profesor/mentor/trainer.

Începe să îi înveți online pe alții chiar de azi.

Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un profil de profesor. Un profil cât mai bine completat maximizează șansele de success pe YooLearn. Acomodează-te cu interfața platformei. Totul este la vedere, clar și perfect funcțional.

Pentru a fi eligibil ca profesor pe YooLearn ai nevoie de 3 documente:

  1. 1) copie a Cărții de Identitate,
  2. 2) copie a Certificatului de Înregistrare,
  3. 3) copie a unui extras de cont.

În cazul în care dorești să modifici / înlocuiești unul din cele 3 documente încărcate la crearea contului este necesar să contactezi echipa YooLearn printr-un mail pe adresa [email protected] sau poți consulta tutorialele de pe platformă. În cazul în care ai întrebări despre procesul de predare online pe YooLearn ne poți scrie pe adresa de email [email protected].

illustration

Reguli de bună conduită

Platforma YooLearn este dedicată profesorilor și elevilor. Aici se întâlnesc LIVE cei care doresc să predea cu cei care sunt dornici să învețe online.

hero 2

Profesorul care face meditații online pe platforma YooLearn nu poate garanta sau promite unui elev că va lua note maxime la examene sau la clasă. Rezultatele elevilor / studenților țin exclusiv de munca depusă de aceștia pentru a înțelege materia.

Scopul YooLearn este să ofere publicului din România o platformă educațională solidă și perfect funcțională tehnic astfel încât profesori și elevi de oriunde din țară să poată intra în contact prin sesiuni online LIVE.

Vă rugăm să fiți respectuoși și să acordați respect tuturor participanților la sesiunile de pe YooLearn, indiferent de etnie, vârstă, sex.

Este interzisă cererea sau transmiterea de informații personale, precum datele bancare, detalii de pe cardul bancar, etc.

Sunt interzise limbajul obscen sub orice formă, discriminarea, comunicarea și comentariile cu tentă ilegală (materiale erotice, pornografice, droguri, arme, subiecte sensibile precum politica sau religia).

Este interzisă reclama mascată sau directă. Este interzisă promovarea de produse, servicii și materiale fără acordul platformei YooLearn.

Este interzisă transmiterea către cursant a materialelor care încalcă dreptul de autor.

Este interzisă publicarea link-urilor virusate sau a link-urilor care duc spre website-uri cu conținut ilegal sau nepermis minorilor.

Este interzisă promovarea altor canale, platforme sau website-uri care promovează servicii și produse similare cu cele ale platformei YooLearn.

Nu este permisă transmiterea de date de contact precum telefon, email, nume de profil de social media sau adresa cursantului.

Nu este permis ca profesorii să încaseze bani de la cursant în afara platformei pentru serviciile oferite pe YooLearn.

Prețul afișat în secțiunea de profil trebuie să fie unul clar și stabil. Nu este permisă afișarea unui preț mai mic doar pentru atragerea cursanților și apoi mărirea prețului în ultimul moment.

În cazul în care regulile platformei nu sunt respectate, YooLearn își rezervă dreptul de a închide profilul profesorului sau cursantului.