La ce materii te pregătești pentru admitere liceu?

26-05-2023 Materii scolare
la ce materii te pregătești pentru admitere liceu?

Da, examenul de admitere la liceu se aproprie. Însă un elev bine pregătit nu ar trebui să aibă emoții. Dacă nu te simți bine pregătit/ă caută  faci meditații online pentru admitere liceu pe YooLearn. 


Admitere liceu? Nu-i vreme de stres, hai pe YooLearn!


Alegerea liceului este una dintre cele mai importante decizii pe care le-ai luat până acum. Este locul unde îți vei petrece următorii patru ani. Desigur, poți să schimbi liceul dacă ceva nu îți place. Însă, după ce vei lega primele prietenii, cel mai probabil nu o vei mai face. Anii de liceu vor fi cei mai frumoși ani din viața ta. Tocmai de aceea este important să fii admis la liceul visurilor tale. Și ca să fii sigur/ă că o să fii admis/ă, trebuie să te apuci serios de învățat.

YooLearn este locul perfect în care te poți pregăti pentru admitere. Aici ai ocazia să îți alegi profesorii pentru meditații online, de oriunde din țară. Avantajul este că poți să înveți de la tine de acasă. Astfel poți învăța într-un mediu familiar si relaxant.


Ai nevoie de meditații pentru Evaluarea Națională?


Pe platforma noastră poți găsi profesori de franceză, matematică, biologie și multe altele. Probabil că profesorii din orașul tău au deja o listă încărcată de elevi la meditații. Sau poate că nu îți place de nici un profesor din zona ta. E ok, noi îți oferim posibilitatea să alegi profesorul tău ideal.

Iată 4 caracteristici ale profesorului ideal:

1.    Pasionat de activitatea de predare dar si de învățare continua

2.    Empatic și înțelegător

3.    Știe să comunice eficient

4.    Responsabil

Este important să îți placă profesorul care îți predă lecții online. Deoarece, dacă îți place profesorul, de cele mai multe ori îți va plăcea și materia. Și dacă îți place materia atunci poți învăța mult mai ușor și poți înțelege mult mai repede. Gasește profesorul care îti place și care, având o abordare personalizată, te va ajuta sa întelegi materia respective.

Din experiența noastră, am știut întotdeauna că există oriunde profesori talentați, capabili să stârnească interesul cursanților pentru materia predată, diminuând astfel efectul acestor dificultăți. Tocmai din acest motiv este esențial să ai mai multe opțiuni la dispoziție. 

 

Admitere liceu de Arte? Cauți profesor pentru meditații?


Desenezi și pictezi de când erai mic / mică, câteodată și în timpul orelor pe ultima pagină din caiet? Iubești lucrul manual și îți place să decorezi prin casă? Sau toată copilăria așteptai serbările de Crăciun sau de sfârșit de an? La serbări, profesorii te rugau mereu să cânți?

Atunci da! Liceul de arte este locul potrivit pentru tine! Este locul unde vei putea să-ti dezvolți armonios pasiunea pentru frumos. O să fii înconjurat/ă de persoane creative și talentate din toate părțile. Însă cum faci cu admiterea? Ca să intri la liceul de arte trebuie să treci de anumite probe.

Vrei să te pregătești pentru grafică? Sau vrei să te pregătești pentru coregrafie sau teatru? Ai nevoie să faci lecții de canto?  În zona in care locuiești nu ai profesori care oferă meditații pentru astfel de cursuri? Nu te întrista, YooLearn îți rezolvă această problemă, micșorând distanțele cu ajutorul Internetului poți studia cursuri online


Cum să te pregătești pentru admitere liceu


Pe platforma YooLearn nu sunt doar profesori de română și de matematică. Aici găsești un profesor pentru orice dorești să înveți. De la lecțiile de chitară până la cursuri online de actorie. Poți să te pregătești pentru liceul visurilor tale din confortul propriei camere!

Nu permite nimănui să te descurajeze. Și nu renunța la visul tău dacă nu ai posibilități de pregătire în jurul tău! Intră la noi pe platformă și fă cunoștință cu profesori care și-au dedicat viața artelor! Fă cunoștință cu o comunitate pasionată de învățat și de predat.

Nu te speria, nu trebuie să călătoreșți ore în șir pentru o lecție de desen sau o oră de canto. Acum, poți lua meditații online. Poți să te perfecționezi în ceea ce îți place chiar de la tine de acasă! Astfel economisești timp și bani. Alege-ți acum un profesor de pe YooLearn pentru a lua admiterea cu brio!


Fii la curent cu lumea! Învață online!


Admiterea la liceu se face mai ușor ca niciodată! Acum, ai ocazia să te pregăteșți oriunde ai fi și cu oricine dorești. Îți dorim note mari la examene și experiențe de neuitat în anii de liceu!